AKCIJA
26.10.2021

Vitamin C za vozni park

C gume za dostavna vozila
Vitamin C za vozni park


Sigurna dostava bez kašnjenja


Pouzdan zimski pomagač

Mnoge kompanije za dostavna vozila traže stabilnost, izdržljivost i sigurnost za zahtjevnu zimsku profesionalnu upotrebu. Tražili smo koje C gume to mogu osigurati. Tražili smo smjesu koja pojačava sigurnost, savladava teške zimske uvjete, izvrsna je na mokrim cestama, održava pravilan rad. Iz Continentalove proizvodnje odabrali smo marku Matador, model Nordicca Van. Riječ je o gumi proizvedenoj s najnovijom tehnologijom koja osim pouzdanog kočenja nudi stabilno upravljanje vozačima. Ističe je značajna sposobnost kočenja na mokrom. Gume koje su uspjele zadovoljiti postavljene kriterije su i turski Petlas te Continentalov Viking.


Zadovoljstvo kupca je važno

Isporuka robe kupcu je poput ostvarenog obećanja malom djetetu, najvažnije je kada je pravovremeno. Kada i za snježnih padavina vaša roba pronađe put do polica čineći je tako dostupnim kupcima koji je čekaju. 
 

25 godina s Vama

Hercegovina Auto d.d. Mostar ima najduži staž u ovlaštenoj Škoda mreži. Ugovor s tadašnjom ASA-om potpisan je davne 1996. godine. Punih 25 godina podrška smo našim kupcima u održavanju njihovog voznog parka. U 2021. godini instalirali smo novu špuru koja podržava dostavna kombi vozila i tako dodatno unaprijedili kvalitetu usluge. Špura osigurava pravilno trošenje guma i time im produljuje vijek trajanja. Prethodnih 25 godina sa svakim novim klijentom učimo, rastemo i razvijamo se. S tim stavom nastavljamo i dalje.


Akcija za vas

Navedene dimenzije su dostupne za isporuku odmah, ugradnjom pretvaramo vaše dostavno vozilo u pouzdanog zimskog pomagača koji će osigurati pravovremenost isporuke robe kupcima. Rezervirajte vašu količinu pozivom na broj 061 368 110 ili email: pero.zovko@hercegovinaauto.ba